Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Mensbeleving in de Natuur (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
27-May-2016

Agenda

Datum: 27 mei 2016
Locatie: in de natuur in Noord Drenthe (op 26 mei krijg je als deelnemer de routebeschrijving toegestuurd)
Kosten: € 25,- (voor minima zijn er 2 gratis kaarten beschikbaar)
Tijden: 13:00 - 17:00 uur
Info & Opgave


Op deze speciale middag gaan we, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken", een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door - in de natuur - samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Let op: Maximaal 50 plekken beschikbaar. Aanmelden alleen via Orongo:
http://www.orongo.nl/27-05-16-mensbeleving-in-de-natuur-met-martijn-va.html
Voor minima zie beneden.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. Op de open krachtplek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar oorverdovend aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?

Locatie 
Een open plek in de natuur in noord Drenthe
Op 26 mei krijg je als deelnemer de routebeschrijving toegestuurd.
De locatie is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de parkeerplaats.

Meenemen
Als je niet op de grond wilt zitten: een opvouwbaar krukje of matje/meditatiekussen.
Afhankelijk van het weer: regenkleding. Bij een klein beetje regen laten we het wel doorgaan buiten. Bij stortbuien en/of onweer gaan we naar een zaal in de Biotoop in Haren. In het laatste geval krijg je daarover uiterlijk bericht op 27 mei om 9.00 uur.
Je eigen drinken en eventueel een versnapering (laat geen afval achter svp)
Wandelschoenen

Entree
€ 25,-
Maximaal 50 plekken beschikbaar (wees er dus snel bij)
Kaartverkoop alleen via Orongo (als deze link niet het product weergeeft is het uitverkocht)

Wil deze middag graag bijwonen maar is € 25,- toch teveel? Voor minima zijn er 2 gratis kaarten beschikbaar. Stuur daarvoor een verzoek aan backoffice@earth-matters.nl
Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en krijgen binnen 2 werkdagen bericht. Als je geen bericht krijgt zijn de plekken helaas al vergeven.

Meer informatie over Martijn van Staveren en de paradigmaverschuiving van het menselijk bewustijn: buitenaardscontact.nl

Bron: Earth Matters
http://www.earth-matters.nl/26/12506/spiritualiteit-wetenschap/27-05-16-mensbeleving-in-de-natuur-met-martijn-van-staveren.html