Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Co-Creatie dag - in Zwaanshoek 31 oktober (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
31-Oct-2016

Agenda

Datum: maandag 31 oktober 2016 VOLGEBOEKT
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH) (plattegrond)
Kosten: Geen.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30
Opgave: Via het aanmeld formulier onderaan dit artikel. Pas dan is je plaats gereserveerd. Aanmeldingen uitsluitend via deze aanmeld wijze!

Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee. Voor € 8,50 kun je een lunch bestellen (zelf gebakken brood, salade, soep etc.). Dit is mogelijk door je naam door te geven via: info@kunstwerkplaats.com

Samen-zijn tijdens de  “Co-Creatie dag in Zwaanshoek"

Op maandag 31 oktober is het een dag van Co-Creatie. We gaan deze dag vanuit het samenzijn thema gericht werken. Door middel van het oeroude Menselijke potentieel, "waar-nemen", belichten we samen maatschappelijke en globale onderwerpen. We doen dit vanuit het innerlijk weten, dat wij door middel van waarneming beweging brengen in het thema.

De Mens wordt in alle universa gezien als "de Waarnemers" (Observers) en brachten in andere tijden de Kracht van Creatie precies dáár naartoe waar de Universele Kracht van Creatie het analoge organische leven uitnodigde. Het gevolg is dat door deze waarneming, op basis van zintuiglijke en niet fysiek zintuiglijke waarneming, het hologram van manifestatie actief wordt.

Deze Kracht brengt per direct beweging in alle manipulatieve gebeurtenissen. De Mens op planeet Aarde draagt deze coderingen van manifestatie in zich en mag en kan deze ook vanuit respect weer gaan toepassen. Als wezens uit het Krachtveld van één is dit het recht van bestaan van de Mens van oorsprong.

Deze dag staat in het teken van het toepassen van deze innerlijke Kracht, zodat we met elkaar en uitsluitend vanuit onze eigen Creatiekracht beweging mogen brengen in zeer belangrijke thema's. Samenwerking is hierbij van groot belang, zonder jezelf daarin kwijt te raken!

De Aarde bevindt zich in een belangrijke fase van herontwikkeling van het Oorspronkelijk Menselijk Potentieel. De mensen welke vrij zijn van spiritueel dogma en religie en hiermee herkennen dat zij de Krachtdragers zelf zijn, komen nu collectief in beweging. Overigens, dit is tevens een korte samenvatting van de huidige situatie, dat buitenaardse Rassen van goede wil zich niet inmengen met onze collectieve gebeurtenissen.

Er is plaats voor maximaal 80 mensen. Voel je van harte welkom tijdens deze bijzondere dag.