Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Oefendag / verdieping dag in Joure (Friesland)

Ga terug naar de Agenda
13-Dec-2016

Agenda

Datum: dinsdag 13 december (toegankelijk voor alle educatiedeelnemers/sters)
Locatie: Joure, ben je een keer eerder op een verdieping dag geweest? Ook nu ben je weer van harte welkom!
Kosten: De bijdrage voor deze dag is € 49,- (incl. koffie, thee en soep)
Tijden: van 10.00 tot 16.30


Speciale gathering dag, waarin we naar aanleiding van de 3 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben geleerd tijdens deze dagen. We gaan deze dag oefenen en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan?

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar zijn, of juist, waarom merk ik er niets van terwijl ik zo hard mijn best doe.

Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Dit en meer komt aan bod en natuurlijk neem je je eigen (vragen/opmerkingen) lijstje mee.

Gedrag, handelen en overtuigingen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de oefeningen. Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via deze link. Ben jij er ook bij?