Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Samenvatting en naspraak dag in Renkum (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
14-Feb-2017

Agenda

Datum: dinsdag 14 februari (alleen toegankelijk voor educatiedeelnemers/sters) (volgeboekt)
Locatie: "Itaka” , adres: Utrechtseweg 131 , 6871 DR in Renkum, (nabij Wageningen)
Kosten: De bijdrage voor deze dag is € 49,- (incl. koffie, thee en koek)
Tijden: van 10.00 tot 16.30
Info & Opgavewelkom@itaka.nl

Speciale gathering dag, waarin we naar aanleiding van de 4 daagse educatieve serie ingaan op wat we hebben geleerd tijdens deze dagen. We gaan deze dag samenvatten en vraagstukken bespreken. Wat heb jij ontdekt met de geleerde techniek en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan, evenals een verdieping in het Universele model waar wij als mensen op dit moment in aanwezig zijn.

De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op de planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar zijn, of juist, waarom merk ik er niets van terwijl ik zo hard mijn best doe.

Het menselijke referentiekader waaruit wordt gedacht en gevoeld wordt uitvoerig besproken en ook de gemoedstoestanden waarin je als mens terecht komt spelen een grote rol in het doorbreken van oude patronen. Dit en meer komt aan bod en natuurlijk neem je je eigen (vragen/opmerkingen) lijstje mee.

Gedrag, handelen en overtuigingen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de besprekingen. Wil jij hierbij aanwezig zijn, meld je dan aan via het emailadres welkom@itaka.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en locatie. Ben jij er ook bij?