Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Educatie / Inzichtdag; - Afstemmen op je Oorspronkelijke kracht - in Zwaanshoek (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
10-Mar-2017

Agenda

Datum: vrijdag 10 maart 2017 in Zwaanshoek (nabij Hoofddorp)
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan tegenover het gebouw aan de andere kant van de weg. (plattegrond)
Vergoeding: door 89 euro over te maken ben je aangemeld voor deze dag en is je plaats gereserveerd.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 17.00

Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee. Voor € 8,50 is het mogelijk een biologische lunch met soep te bestellen, opgave kan uitsluitend (voor de lunch) rechtstreeks naar info@kunstwerkplaats.com

Educatie & Inzichtdag   “Afstemmen op je Oorspronkelijke kracht - het Experiment"
Dag-event 10 maart 2017
(volgeboekt)

Op vrijdag 10 maart wordt er door Martijn van Staveren een educatie en inzicht dag georganiseerd in Zwaanshoek (nabij Hoofddorp) met als hoofdthema:  

Afstemmen op je Oorspronkelijke kracht – het Experiment

We leven in een tijd (2017) waarin we veelvuldig geconfronteerd worden met externe technologie, terwijl de verbinding met ons vermogen van oorspronkelijk voelen steeds groter en dieper op de proef wordt gesteld. Heden ten dagen zien we virtual-reality opkomen in een duizelingwekkende snelheid en wordt dit gepresenteerd als de ultieme koppeling tussen het analoge lichaam en een eigenhandig geprogrammeerde werkelijkheid.

Dat het mogelijk is een ingebrachte werkelijkheid (insertie) te ervaren in een menselijk lichaam is hiermee een feit, maar het onderzoek gaat verder dan het menselijk lichaam. Wat nu als blijkt dat ons menselijk lichaam, en sterker nog, onze gehele perceptie van werkelijkheid ontsproten is uit een compleet kwantum mechanisch hologram (matrix) aangestuurd door verschillende zeer geavanceerde ontwikkelde “Buitenaardse en interdimensionale” groepen? Is dit werkelijk moeilijk voor te stellen of is dit juist de deur welke nu op een kier gezet mag gaan worden?

In hoeverre heeft de hedendaagse technologie op het gebied van geheim gehouden bio chips invloed op de vermogens van de vrije mens?  En in hoeverre is de mens werkelijk vrij?

Het frequentieveld waar leven zich in manifesteert bestaat uit ontzagwekkende hoeveelheden van lagen en werelden. De keus waar de mens zich thans in bevindt is het moment om te achterhalen op basis van welk wereldbeeld zij handelt en creëert en óf zij nog wel de creator is van haar eigen bestaan!

Supergeavanceerde krachtige en liefdevolle beschavingen uit andere werelden, anders dan ons "eigen" hedendaagse universum, zijn aanwezig in ons hologram om krachtige signalen uit te zenden van de vrije boodschap van zelfbeschikking. Het is aan onszelf of wij in staat zijn deze te ontvangen in ons werkelijke vrije Hart.

Ter voorbereiding om tot diepere inzichten te kunnen komen op welke wijze jij jezelf ter zijde kunt staan, is de draaggolf van deze boodschap er één van Werkelijke Liefde. Liefde vanuit jouw Oer-zelf, vanuit dankbaarheid naar al het leven toe, zonder daarbij vast te zitten aan een dogma van spiritualiteit, religie, schuld, boetedoening, ongelijkwaardigheid of welk thema dan ook de revue mag passeren. Louter “zijn” is de kernboodschap.

 

Deze dag is samengesteld uit verschillende onderwerpen, zoals:

-    Een lezing over technologische controle en Innerlijke Vrijheid
-    Wat is neuro-hacking en synthetische telepathie
-    Bewustzijnsontvoeringen en kloonlichamen
-    Ontwaken in andere werelden
-    Interactieve sessie over de eigen Creatiekracht
-    De Kracht van de Hart intelligentie van de Mens
-    Krachtige golven van Emotionele velden als communicatie systeem
-    En alle andere aangedragen thema’s door de bezoek(st)ers

Dwarsverbanden, Inzichten, Innerlijke vrijheid.