Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Educatiedag - module 4 in Baarn (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
09-May-2017

Agenda

Datum: dinsdag 9 mei 2017
Locatie: Prinses Marielaan 5 in Baarn, bij Kanexia
Kosten: De vergoeding voor de educatie dag is 89 euro. Je bent definitief aangemeld zodra je aanmelding is ontvangen.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30.  Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee

Educatieserie “Zelf exploratie en metafysisch bewustzijn"
Module 4

Op 9 mei start de ééndaagse educatie welke volgt op de eerste 3 modules, getiteld:
"Zelf exploratie in metafysisch bewustzijn"

Het doel van deze dag is verdieping in het autorisatie vermogen, het toepassen van je creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht. Tevens is het contact leggen met je meta-bewustzijn en het doorbreken van Mind Control invloeden van buitenaf een belangrijk thema waar aandacht aan gegeven zal worden. Buitenaardse en interdimensionale beschavingen communiceren via een vrije “bandbreedte”, het is deze frequentie waar je als mens weer toegang tot mag gaan krijgen.

De doelstelling is je eigen vermogen te vergroten, jouw Kracht van Creatie te hervinden en zorgen dat dit op een werkbare wijze te integreren is in je dagelijkse leven. In de huidige tijdspanne waarin wij leven, zijn wij meer dan ooit eraan toe los te komen van de controlelagen en zijn wij op weg naar innerlijke bevrijding. Deze reis op planeet Aarde staat primair in het teken om jouw onderscheidingsvermogen toe te passen en op geheel eigen wijze de werkelijkheid van jouw bestaan een betekenis en inhoud te geven. 

De educatieve modules worden gegeven door Martijn van Staveren.

* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke