Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Educatie / Inzichtdag; - Afstemmen op je Oorspronkelijke Kracht - in Renkum (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
12-May-2017

Agenda

Datum: vrijdag 12 mei 2017 in Renkum (nabij Wageningen/Arnhem)
Locatie: Restaurant Campman, Hartenseweg 23, 6871 NB Renkum.
Parkeren: kan bij het gebouw op eigen parkeerplaats. (plattegrond)
Vergoeding: door 99 euro (*all inclusive) over te maken ben je aangemeld voor deze dag en is je plaats gereserveerd.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30, in bosrijke omgeving wandelen mogelijk.

* Bij deze dag zijn inbegrepen koffie, thee, bronwater, sap, soep en een lunch.

Educatie & Inzichtdag   “Afstemmen op je Oorspronkelijke kracht - het Experiment"
Dag-event 12 mei 2017

Op vrijdag 12 mei wordt er door Itaka een educatie en inzicht dag georganiseerd in Renkum (nabij Wageningen/Arnhem) gegeven door Martijn van Staveren met als hoofdthema: 

Afstemmen op je Oorspronkelijke Kracht – het Experiment

 - Hoe vrij ben jij in jouw bewustzijn? -

 

“Vrijheid wordt geboren zodra een wezen met eigen vermogen waarneemt wat er bevrijdt mag, kan en wil worden. Het is precies dít vermogen waar de Mens op Aarde in terug kan keren, zodra zij haar Kracht weer ter hand neemt.”

We leven in een tijd (2017) waarin we veelvuldig geconfronteerd worden met externe technologie, terwijl de verbinding met ons vermogen van oorspronkelijk voelen steeds groter en dieper op de proef wordt gesteld. Heden ten dagen zien we virtual-reality opkomen in een duizelingwekkende snelheid en wordt dit gepresenteerd als de ultieme koppeling tussen het analoge lichaam en een eigenhandig geprogrammeerde werkelijkheid.

Dat het mogelijk is een ingebrachte werkelijkheid (insertie) te ervaren in een menselijk lichaam is hiermee een feit, maar het onderzoek gaat verder dan het menselijk lichaam. Wat nu als blijkt dat ons menselijk lichaam, en sterker nog, onze gehele perceptie van werkelijkheid ontsproten is uit een compleet kwantum mechanisch hologram (matrix) aangestuurd door verschillende zeer geavanceerde ontwikkelde “Buitenaardse en interdimensionale” groepen? Is dit werkelijk moeilijk voor te stellen of is dit juist de deur welke nu op een kier gezet mag gaan worden?

In hoeverre heeft de hedendaagse technologie op het gebied van geheim gehouden bio chips invloed op de vermogens van de vrije mens? Wat is de betekenis van de Kwantum mechanische wetgevingen in relatie tot (interdimensionale) technologische modificaties?

Het frequentieveld waar leven zich in manifesteert bestaat uit ontzagwekkende hoeveelheden van lagen en werelden. De keus waar de mens zich thans in bevindt is het moment om te achterhalen op basis van welk wereldbeeld zij handelt en creëert en óf zij nog wel de creator is van haar eigen bestaan!

Supergeavanceerde krachtige en liefdevolle beschavingen uit andere werelden, anders dan ons hedendaagse universum, zijn aanwezig in ons hologram om krachtige signalen uit te zenden van de vrije boodschap van zelfbeschikking. Het is aan onszelf of wij in staat zijn deze te ontvangen in ons werkelijke vrije Hart.

Ter voorbereiding om tot diepere inzichten te kunnen komen op welke wijze jij jezelf ter zijde kunt staan, is de draaggolf van deze boodschap er één van Werkelijke Liefde. Liefde vanuit jouw Oer-zelf, vanuit dankbaarheid naar al het leven toe, zonder daarbij vast te zitten aan een dogma van spiritualiteit, religie, schuld, boetedoening, externe healers, ongelijkwaardigheid of welk thema dan ook de revue mag passeren. Louter “zijn” is de kernboodschap uit het Universele Veld.

Martijn zet deze dag in het teken van de grote Paradigmaverschuiving van het Menselijke bewustzijn, om diepgaande bekrachtiging vanuit jezelf terug te halen en onderscheid te kunnen brengen in geavanceerde pogingen de Mens weg te houden van Innerlijke Bevrijding van het eigen Bewustzijnswezen. Onderwerpen welke hoognodig ter tafel gelegd dienen te worden door de Galactische Mensen op Aarde, ter voorbereiding om open contact met superbeschavingen uit andere werelden te kunnen leggen, geïnitieerd door de Mens op Aarde zelf.

 

Dagindeling:

Ochtend deel 1,  thema technologische controle

10.00 – 10.15 Welkom door Martijn en benoeming doelstelling van deze dag
10.15 – 11.15 start educatieve voordracht

- achtergrond van toekomstige mindcontrol groepen reeds actief in het heden
- Wat is neuro-hacking en synthetische telepathie
- Mind Control CIA / NSA, MK-ultra, Delta remote control
- Ontwaken in andere werelden
- Bewustzijnsontvoeringen, kloonlichamen, hybride vermenging

11.15 – 11.35 koffie/thee pauze
11.35 – 13.00 vervolg educatieve voordracht


13.00 – 13.45 lunch / pauze


Middag deel 2,  thema Innerlijke Vrijheid

13.45 – 15.00 Interactief samenzijn en verdieping

- Universele noodzaak tot zelfbeschikkingsrecht en gelijkwaardigheid
- De Kracht van de Harts intelligentie van de Mens
- Krachtige golven van Emotionele velden als communicatie systeem
- Empowerment van de Kracht in jezelf, vanuit jezelf
- Contact met buitenaardse beschavingen
- Uitdragen van een gezamenlijke groet naar andere beschavingen
- en alle andere aangedragen thema’s door de bezoek(st)ers

15.00 – 15.20 koffie/thee pauze
15.20 – 16.30 vervolg interactief samenzijn en verdieping

16.30 -  gezamenlijke afsluiting van de dagDwarsverbanden, Inzichten, Innerlijke vrijheid.Restaurant Campman, Hartenseweg 23, 6871 NB in Renkum, gelegen in de bossen* Benodigd
iDeal
Contant ter plekke