Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Therapeutentraining deel 4; Kwantumfysische behandelwijze (20-08) (volgeboekt)

Ga terug naar de Agenda
20-Aug-2020

Agenda

Datum: Donderdag 20 augustus (volgeboekt)
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan/mag alleen achter het gebouw (op eigen terrein)
De vergoeding: 89 euro p/p voor de dagtraining
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Koffie, thee, water en koek is aanwezig, neem je eigen lunch mee.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier


Kwantumfysische behandelwijze, therapeuten trainingsdag deel 4

Het is alleen mogelijk om aan deze training deel te nemen indien je de 3-delige serie Therapeutentrainingen "Bruggen in Werkelijkheid" reeds hebt bijgewoond.

In navolging op deze therapeutentraining (feitelijk het ontmantelen van de traditionele therapeutenrol) gaan we verder in op de praktische en "spannende" kant van het -bewust- toepassen en aanbesteden van je bewustzijn.

We leven in een tijd waarin fysische wetenschappen in aanraking komen met Kwantumwetten van bewustzijn. We stappen als Mensheid een werkelijkheid in zonder grenzen! Nieuwe geneeskunde gebaseerd op bewustzijn, zonder geloof of spirituele achtergronden dan ook, vindt haar definitieve intrede (terugkeer) in het Menselijke potentieel.

Wat we in onze werkelijkheid geleerd hebben is dat ons bewustzijn een product is van onze (materiële en dus fysieke) hersenen. Maar wat er in werkelijkheid gaande is, is dat ons bewustzijn primair is en dat onze materiewerkelijkheid door ons bewustzijn gecreëerd wordt. Dat houdt kort en simpel gezegd in dat door iets waar te nemen er een reactie komt in het kwantumveld waaruit dan een materiële vorming (realiteit) ontstaat.

Echter is bewustzijn beïnvloedbaar door sterke(re) waarnemingen van andere waarnemers. Wie niet "kiest in bewustzijn" volgt een vooruit gestippeld script. We kunnen in die zin stellen dat ieder mens zich weer moet gaan openen om het eigen vermogen van Bewust-Zijn toe te passen om veranderingen/koerswijzigingen te laten ontstaan.

We hebben een Mensenrijk nodig die verbonden is met (zich)-Zelf en met Anderen, zodat vanuit diepe betrokkenheid en aandacht directe reacties vanuit het Kwantumveld ontstaan. Deze dag gaan we hiermee aan de slag en is direct toe te passen in je dagelijkse bestaan, je praktijk of datgene waar jij voelt dat je ermee aan de slag kunt gaan.

Ook in de huidige wereldwijde situaties en aankomende gebeurtenissen zullen we tijdlijnen gaan begeleiden met de kwantumbewustzijn waarneming.

Wil je hierbij zijn, dan kun je je hiervoor aanmelden.


* Benodigd
iDeal