Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

16-09-16 | Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren

Tags: Events

16-09-16 | Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren
Op deze speciale middag gaan we, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken", een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aanboren door - in de natuur - samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veld frequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mens beleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activatie op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.


Mens beleving in de natuur met Martijn van Staveren.

Vrijdag 16 september 2016
van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie:

Een open plek in de natuur in noord Drenthe (een andere locatie als de vorige keer)
Op 15 september krijg je als deelnemer de routebeschrijving toegestuurd.
De locatie is ongeveer 10 minuten lopen vanaf de parkeer plaats.

Meer informatie treft je aan op de volgende pagina, evenals de mogelijkheid je hiervoor op te geven. Tot ziens op 16 september?


Info en aanmelden: via deze link