Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Galactisch Licht & Liefde Symposium - 20 maart in Voerendaal

Tags: Events

Galactisch Licht & Liefde Symposium - 20 maart in Voerendaal
Op 20 maart is Martijn van Staveren aanwezig bij het symposium in Voerendaal, om zijn bijdrage te mogen leveren in het kader van verbinding, oordeelloosheid en samenwerking. Juist in een tijd waarin de tegenstellingen groter lijken dan ooit, is het van wezenlijk belang elkaar te bekrachtigen vanuit het heelheidsprincipe.

Welkom op het Galactisch Licht Symposium

Vanuit liefde voor de Christus en de Boeddha – natuur bundelen Lilian Ferru en Joke Vrouenraets hun expertise als organisators van evenementen. Geïnspireerd door de Grote Geheimen van de Kosmos bieden wij een Symposium aan dat in het teken staat van informatie, healings, activaties, en boodschappen van onze buitenaardsen vrienden.

Wij bevinden ons in een bijzondere tijd waar steeds meer mensen een nieuwe tijdspiraal ingaan. We reizen richting het licht, van dood naar onsterfelijkheid. Ons groeiend bewustzijn neemt in trilling toe, de verbinding wordt hersteld, ons DNA wordt gerepareerd, belastende coderingen en imprints worden verwijderd. En ja, we mogen uitstapjes maken naar andere dimensies.

Wij zijn niet alleen in het uitgestrekte universum. Vele liefdevolle superbeschavingen helpen en ondersteunen ons, zodat we onszelf weer in eigendom gaan nemen. Inderdaad: Ook jij bent een machtig Galactische wezen. Jij bent liefde.
Voor meer informatie en het aanmelden voor deelname klik je op deze link.