Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Aanmelden voor een activiteit, nogmaals de "spelregels"

Tags:

Aanmelden voor een activiteit, nogmaals de "spelregels"
Richtlijnen voor het aanmelden van activiteiten/events/samenkomsten:

Gebleken is dat er mensen zijn die zich aanmelden om kaartjes te bemachtigen voor andere mensen. Het dringende en vriendelijke verzoek om dit (als je dit doet voor iemand anders is dat natuurlijk heel aardig) te doen op naam van die ander én met het emailadres van die persoon. Wat je dus niet moet doen: Als je die andere persoon gaat aanmelden onder je eigen naam komen er dubbele boekingen op je eigen naam. Deze dubbele boekingen zullen dan ook door ons worden geannuleerd.

Kortom: per aanmelding 1 persoon met eigen emailadres. Op 1 aanmelding 2 personen willen aanmelden gaat niet en zal intern worden geannuleerd. Houd er rekening mee dat aan de deur van de desbetreffende dag het maximum aantal deelnemers niet wordt overschreden in verband met de RIVM regels die de verhuurders van locaties moeten handhaven. Op iedere aanmelding komt een aanmeldbevestiging. Is deze niet ontvangen? dan heb je zelf óf je eigen emailadres onjuist ingevuld (vindt met enige regelmaat plaats) óf de aanmelding is eenvoudigweg niet aangekomen, omdat de aanmelding maar 1 keer per persoon onder één emailadres kan plaatsvinden.

Kaartjes doorgeven aan een ander:

Ook hierbij is iets opgevallen, dat als je een kaartje doorgeeft aan iemand anders bij het Secretariaat de aanmeldlijst niet meer klopt en de opvolg emails niet naar de juiste personen worden verzonden! Gaat je kaartje door naar iemand anders? Stuur dan een kort berichtje van deze wijziging via het Secretariaat met daarin:

- Oude aanmelding van persoon X komt te vervallen
- Graag volledige naam van degene die in plaats komt van
- Het emailadres van die persoon


Op deze wijze kan en zal het allemaal in goede banen zijn en blijven.
Hartelijk dank voor het meewerken hierin, zodat we met elkaar ons kunnen blijven richten op datgene waar het om gaat.

Het Secretariaat.