Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Geef je op voor educatiedag 4 op 23 februari in Z-Limburg

Tags: Educaties

Geef je op voor educatiedag 4 op 23 februari in Z-Limburg
Op 23 februari 2018 start er een extra educatie/workshop dag in Houthem-St. Gerlach nabij Valkenburg (Zuid Limburg). Het thema van deze dag is “Zelf exploratie en metafysisch bewustzijn" en brengt diepgaande informatie in jezelf in beweging.

In een prachtige zaal met uitzicht in de natuur en gelegen vlakbij het prachtige Kasteel St. Gerlach volgt deze ééndaagse educatie op de eerste 3 modules. Vanzelfsprekend is deze dag toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus niet perse de eerste 3 delen bijgewoond te hebben. Wellicht heb je via andere kanalen (Crowd Power uitzendingen) of op andere wijze informatie tot je genomen. Of je hebt dermate veel kennis en inzicht, dat jij voor jezelf weet dat je erbij kunt zijn. Iedereen is welkom.

Het doel van deze dag is verdieping in het autorisatie vermogen, het toepassen van je creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht. Tevens is het contact leggen met je meta-bewustzijn en het doorbreken van Mind Control invloeden van buitenaf een belangrijk thema waar aandacht aan gegeven zal worden. Buitenaardse en interdimensionale beschavingen communiceren via een vrije “bandbreedte”, het is deze frequentie waar je als mens weer toegang tot mag gaan krijgen.

Voor meer informatie klik je hier.