Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Liefde, bewustzijn, schuld en GELD! - Ad Broere

Tags: Inspiratie

Liefde, bewustzijn, schuld en GELD! - Ad Broere
De twee lezingenseries die Martijn van Staveren en Ad Broere in 2015 hebben gegeven, vormen een grote bekrachtiging van de bewustwording rond het thema geld, banken en economie en het thema buitenaardse bemoeiing met de mensheid. De twee thema's hebben veel raakvlakken. Door buitenaards ingrijpen in het bewustzijnsontwikkelingsproces van de mens werden angst voor tekorten, hebzucht en de drang naar materieel bezit als een gif in het menselijke bewustzijn geïnjecteerd. Het gevolg hiervan is, dat geld overal in de wereld een dominante positie is gaan innemen.

Uit het meest recente World Wealth Report kwam naar voren dat het bezit van de allerrijkste 0,1% van de wereldbevolking enorm is toegenomen en dat diezelfde 0,1% daardoor grote macht over en invloed in de wereldeconomie en politiek heeft. Het overgrote deel van de mensheid kampt met materiële zorgen,die het gevolg zijn van een gebrek aan geld en een zeer klein deel heeft zoveel bezit dat de armoede in een klap uit de wereld zou zijn als zij hun bezit zouden verdelen. Dat doen verreweg de meesten niet omdat ze gegrepen zijn door een ziekelijke hebzucht, bezitsdrang en behoefte aan macht.

Het geldsysteem met zijn banken, beurzen en belastingen, is erop ingericht om de belangen van de hele kleine groep rijken te dienen. Banken zijn er daarom ook niet voor het belang van de samenleving, maar voor dat van de directies en aandeelhouders.

Boekje en recensie:
Afbeeldingsresultaat voor ‘Hanneke de Vries leent geld’, door Ad BroereOm degenen die nog weinig gelezen of gehoord hebben over deze onderwerpen heeft Ad Broere een boekje geschreven. In 'Hanneke de Vries leent geld bij de bank' laat Ad de lezer achter de schermen bij de banken kijken. In een recensie van de bibliothekenservicedienst NBD Biblion wordt het verhaal 'boeiend, deskundig geschreven en prikkelend' genoemd. Het is echter vooral bedoeld om bewustzijn te krijgen over geld, misschien wel het grootste onderdrukkingsmechanisme dat door de Annunaki tegen de mensheid wordt gebruikt. Door inzicht hierin te krijgen, worden we bekrachtigd om ons los te maken van geld en de achter het geld drijvende machten.
Het boekje kan worden besteld via de (online) boekhandel en via Wanttoknow.

Door het lezen van dit boekje wordt in andere lagen van ons bewustzijn extra beweging gebracht in de energetische lagen van onze gezamenlijke collectieve velden. Draag jij het mede, met als uitgangspunt beweging te brengen in de wereldwijde ontkenning dat geld een poging is om de Menselijke vrijheid te blokkeren en limiteren? Je kunt dit boekje bestellen door op het onderstaande plaatje te klikken.